Våra områden

Vi bygger hem för framtiden, ett boende för alla. Låt oss hjälpa dig till din nästa bostad.  Genom försäljning av egenutvecklade bostadsområden, på egenägd mark eller i samarbete med markägare skapar vi omtyckta bostadsområden. Kolla runt nedan bland våra aktuella projekt.
 • Till salu

  Brf Åkerholmen

  Endast ett radhus kvar.
  Tänk dig en länga med danska stadshus med en sågtandad fasad mot gatan. Lägg till en inbjudande omgivning med mycket grönska och inspirerande utomhusmiljöer. Resultatet blir ett svårslaget boende som skänker

  Läs mer »
  Till salu

  Brf Fyrby Äng

  Endast ett radhus kvar.

  Några kilometer från centrala Norrköping ligger Fyrby. Här bor du vackert i ett trivsamt lugnt läge med Fyrbyskogen som granne och samtidigt cykelavstånd in till stan.

  Läs mer »
  Till salu

  Brf Sjösidan

  Här uppförs nydesignade bostadsrätts-
  radhus i två storlekar exklusivt för området. Boyta 110 kvm samt 128 kvm finns att välja. Här njuter ni av solnedgången både som familj, senior eller par.

  Läs mer »
  Till salu

  Brf Stenbro

  Brf Stenbro – Ett fint och centralt läge i Nyköping intill naturreservat för avkopplande promenader eller härliga löprundor i skog och mark. Här kommer det nu att byggas 16 stycken mycket trevliga bostadsrättsradhus i 2-plan

  Läs mer »
  Till salu

  Brf Livsnjutaren

  I Kristinehamns Skärgård, knappt tre kilometer från Kristinehamns centrum, ligger nya bostadsområdet Norra Sörkastet. Här bor du vackert i en lugn och barnvänlig miljö med Vänern som granne.

  Läs mer »
  Planerad

  Hammarö

  I början av 2023 kommer vi att släppa 19 tomter i Västra Tye på Hammarö till försäljning.

  Läs mer »
  Planerad

  Strömsfors

  Vill du bo lantligt vid skog och badsjö endast 7 minuter från Ingelsta handelsområde i Norrköping? Strömsfors ligger vackert med allt naturen har att erbjuda, men ändå när allt man kan behöva för ett bekvämt

  Läs mer »
  Planerad

  Mejeriet

  Snart ges möjlighet att hitta ditt hem i mysiga Tygelsjö. Härifrån är det inte långt från Malmö och Köpenhamns stora utbud. Planerad säljstart under 2023.

  Läs mer »
  Planerad

  Hammarhöjden

  I Hammar bor du i ett lugnt område samtidigt som du har nära till allt. Med närhet till Kristianstad city, C4-shopping och bra bussförbindelser kan inte läget vara bättre.

  Läs mer »

  Har du frågor kring våra projekt?

  Välkommen att kontakta oss med dina funderingar så hjälper vi dig.

  Genom att skicka formuläret godkänner du vår integritetspolicy.