Brf Livsnjutaren

Presterud, Kristinehamns kommun
I Kristinehamns skärgård, knappt tre kilometer från Kristinehamns centrum, ligger nya bostadsområdet Norra Sörkastet. Här bor du vackert i en lugn och barnvänlig miljö med Vänern som granne.

Brf Livsnjutaren

Presterud, Kristinehamns kommun
I Kristinehamns skärgård, knappt tre kilometer från Kristinehamns centrum, ligger nya bostadsområdet Norra Sörkastet. Här bor du vackert i en lugn och barnvänlig miljö med Vänern som granne.

Bostadsrättsförening med fokus på social hållbarhet

Här kommer Svensk Husproduktion att uppföra en bostadsrättsförening med 16 radhus med social hållbarhet fokus. Husen kommer att smälta in i det vackra närområdet med fasader i kulörer likt järn- och tjärvitrol.

Radhusen byggs i 3 längor om totalt 16 st bostadsrätter. 7 st om 87 kvm och 9 st om 110 kvm. Passar perfekt till familjer och par i alla åldrar. Husen är flexibelt utformade och väl genomtänkta med generöst ljusinsläpp och härlig altan på baksidan. Föreningen har egen bad- och båtbrygga på en lång sandstrand endast ett kvarter bort.

Bostadsrättsföreningen får en lummig innergård med många mötesplatser och plats för lek. Gården kommer att utstråla en karg, sjönära miljö med växter som Strandråg, Silverpäron och Lavendel samt detaljer i cortenstål. I mitten av innergården bygger vi ett så kallat felleshus form av ett växthus med inspiration från Danmark där felleshus är vanliga. Här kan du odla samt njuta middagar i större sällskap eller med närmsta vännerna.

Nyckelinformation:

  • Boendetyp: Radhus
  • Prisspann: 2 495 000 -3 295 000 kr
  • Antal rum: 3 - 5
  • Boarea: 87-110 kvm
  • Tillträde: Inflyttning Q4 2024
  • Planerad säljstart: 2023-05-19
  • Månadsavgift: Avgiftsfritt i 24 månader
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Antal bostäder: 16

Om området

Kristinehamn ligger vackert vid norra Vänerns strand. Här kan du få ett bra boende med mycket plats för en aktiv fritid, spännande kultur, avkoppling och lek helt enkelt livskvalitet. Dessutom har kommunen hög service, bra barnomsorg och skola samt stor tillväxtkraft.

Karta

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Välkommen med din intresseanmälan!

Genom att skicka formuläret godkänner du vår integritetspolicy.

Att köpa nyproduktion

Att köpa ett nytt hem är alltid ett stort och spännande beslut. När du väljer att köpa en nyproducerad bostad kan du dessutom se fram emot att flytta till något helt nytt.

Köpprocessen

Det kan uppstå frågor och funderingar när man börjar titta på en ny bostad. Läs mer om hur processen går till.

Ägandeformer

Ägandeformen kan se olika ut när du köper en nyproducerad lägenhet eller nyproducerat hus. Läs mer om de olika ägandeformerna.