Ett bättre bygge

Svensk Husproduktion erbjuder prefabricerade byggsatser till bostadsutvecklare som tror på ett bättre bygge, genom relationer där vi långsiktigt utvecklas och växer tillsammans.

Ja, vi vågar påstå att vi ger dig ett bättre bygge genom att leverera bästa möjliga förutsättningar att hålla budget, tidplan och hög kvalitet. Du får en produkt som håller måttet och kan bygga bostäder som ger dina kunder ett tryggt boende. Länge.

Vi vet också

Som professionella beställare vet ni att varje led i processen påverkar slutresultatet, både vad det gäller kvalitet och lönsamhet. Det vet vi också och därför erbjuder vi beprövade lösningar med stora konsumentfördelar. Vårt byggsystem är optimerat för att spara tid och ge bästa ekonomi ute på byggplatsen.

Varför ska ni välja oss?

Vi erbjuder tillverkning och leverans av kompletta husbyggsatser eller lägenhetsstommar med hög prefabriceringsgrad och leveransomfattning.

Byggsatserna tillverkas i vår högteknologiska husfabrik i Bromölla. Kombinationen av avancerad teknik och hantverk ger bästa möjliga precision och tidseffektivitet. Vi kan leverera en förstklassig produkt med tekniklösningar i framkant och montagevänlighet i världsklass.

Vi bygger, lagrar och lastar under tak och transporterar täckt för att byggsatsen som levereras till er ska vara torr. Ni handlar av oss, utan mellanhänder för att hålla nere priserna och minimera risken för förseningar av leverans.