B2B

Försäljning till externa bostadsutvecklare genom varumärket Svensk Husproduktion. Erbjudandet omfattar allt från prefabricerade stommar till totalentreprenader. Vi arbetar tillsammans med våra beställare i syfte att utvecklas och växa tillsammans.

Ett bättre bygge

Svensk Husproduktion Projekt erbjuder prefabricerade byggsatser till bostadsutvecklare som tror på ett bättre bygge, genom relationer där vi långsiktigt utvecklas och växer tillsammans. Ja, vi vågar påstå att vi ger dig ett bättre bygge genom att leverera bästa möjliga förutsättningar att hålla budget, tidplan och hög kvalitet. Du får en produkt som håller måttet och kan bygga bostäder som ger dina kunder ett tryggt boende.

I våra fabriker

Våra husbyggsatser tillverkas i två av Sveriges mest moderna husfabriker som båda erbjuder en hög automatisering. Genom egen tillverkning inom koncernen har vi bra koll på processen och kan leverera till våra beställare enligt satt tidplan.

Kontakta oss för mer information

Våra referensområden

Genom åren har vi byggt flertalet områden runt om i Sverige tillsammans med våra beställare.

Läs mer om några av våra referensområden.

Elinegård

Längs med kanten av kalkbrottet öster om Limhamn växer den nya stadsdelen Elinegård fram Här bor du med bästa läget nära till Malmö naturen och

Läs mer »

Vikhemstorg

Vikhems Torg omfattar 12 friköpta radhus Radhusen genomfördes i samarbete med LB Hus som delar projektets visioner och har lång erfarenhet av att bygga hållbara

Läs mer »

Vi berättar gärna mer!

Välkommen att kontakta oss med funderingar eller frågor.

Genom att skicka formuläret godkänner du vår integritetspolicy.