Våra fabriker

Våra husbyggsatser tillverkas i produktionsenheterna i Landsbro och Bromölla. Två av Sveriges mest moderna husfabriker med hög automatisering. Vi ger beställaren ett bättre bygge genom att leverera bästa möjliga förutsättningar att hålla budget, tidplan och hög kvalitet.

Hög prefabriceringsgrad

Den höga prefabriceringsgraden i våra fabriker sparar tid och pengar då det ger mindre arbete ute på byggplats. Takstolar i egen produktion garanterar leverans tillsammans med husstommen för att optimera arbetet ute på bygget. Andra fördelar är att vi erbjuder färdiga väggelement med monterade fönster och fönsterbleck, prefabricerade bjälklagskassetter med ångspärr, förberedande elinstallationer med tomrör och eldosor samt fasadmätarskåp i yttervägg.

Tekniklösningar i framkant

Våra tekniklösningar är energismarta och innebär trygghet. En tät konstruktion och god kunskap om vad som fungerar bäst tillsammans med vårt kvalitetstänk gör oss till en trygg partner. Många lösningar sparar både tid och pengar. Tillsammans med våra teknikavdelningar utvecklar vi ständigt våra produkter för att kunna erbjuda det bästa på marknaden.

Montagevänligt

En viktig del av byggnationen är att våra byggsatser är lättarbetade och har en bra passform. Smarta och välbeprövade metoder ger en snabb och säker montering på byggplats. Genom att erbjuda prefabricerade bjälklag skapas förutsättningar för en säker arbetsplats med god arbetsmiljö då materialet till övervåningen kan lyftas upp från start.