Vårt erbjudande

Som professionella beställare vet ni att varje led i processen påverkar slutresultatet, både vad gäller kvalitet och lönsamhet. Det vet vi också. Därför erbjuder vi beprövade lösningar med stora konsumentfördelar. Genom optimerade lösningar möjliggörs den bästa ekonomin på byggplats och ni sparar dessutom tid.

Varför ska ni välja oss?

Vi erbjuder tillverkning och leverans av kompletta husbyggsatser eller lägenhetsstommar med hög prefabriceringsgrad och leveransomfattning.

Byggsatserna tillverkas i våra moderna fabriker i Bromölla och Landsbro. Kombinationen av avancerad teknik och hantverk ger bästa möjliga precision och tidseffektivitet. Vi kan leverera en förstklassig produkt med tekniklösningar i framkant och montagevänlighet i världsklass.

Ägandeformer

Ägandeformen kan se olika ut när du köper en nyproducerad lägenhet eller nyproducerat hus. Läs mer om de olika äganderätterna.

Bostadsrätt

Bostadsrätt är där du och dina grannar äger och förvaltar föreningens gemensamma hus och utrymmen. Ni är alla medlemmar i en bostadsrättsförening som till stor del styrs av en styrelse bestående av er boende.

Äganderätt

Äganderätt innebär att du äger fastigheten, det vill säga bostaden och marken som huset står på. När du äger din bostad bestämmer du fullt ut över ditt hem. Som fastighetsägare har du ett ansvar att följa detaljplan, bygglov och visa hänsyn till dina grannar.

Kontakta oss för mer information: