Brf Sjösidan

Melbysund, Finspångs kommun
Här uppförs nydesignade bostadsrättsradhus i två storlekar exklusivt för området. Boyta 110 kvm samt 128 kvm finns att välja. Här njuter ni av solnedgången både som familj, senior eller par.

Brf Sjösidan

Melbysund, Finspångs kommun
Här uppförs nydesignade bostadsrättsradhus i två storlekar exklusivt för området. Boyta 110 kvm samt 128 kvm finns att välja. Här njuter ni av solnedgången både som familj, senior eller par.

Ett paradis för barnen – en idyll för vuxna

Radhusen ger villakänsla eftersom de är avskärmade och individuellt färgsatta, men erbjuder samtidigt tryggheten och bekvämligheten som det innebär med att bo i bostadsrättsförening. Här skapar vi ett unikt, flexibelt, hållbart och anpassningsbart hem för den moderna familjen. Vi erbjuder ett rymligt hus där det är lätt att vara tillsammans – men där det ändå finns utrymme för enskild lek och umgänge.

Det finns två olika kostnadseffektiva radhusvillor på 110 kvm respektive 128 kvm fördelat på 2 plan. Båda har en välkomnande ljus entré med klinker ledande in till öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrummet. Köket kommer från Ballingslöv. Vardagsrummets stora fönster vetter ut mot baksidans uteplats. Perfekta stället att sitta och njuta vid ljumma sommarkvällar!

Radhuset på 128 kvm har utöver sin uteplats också en stor balkong på andra våningen. På baksidan av husen finns ett praktiskt förråd på 6 kvm för förvaring av t ex. trädgårdsredskap och cyklar. För varje bostad finns plats för två bilar på uppfarten. Varje hus får en asfalterad uppfart med plats för parkering och en färdig trädgård i form av gräsmatta, vintergrön ligusterhäck och en stor härlig träaltan. Trots att grundstandarden på husen är hög, erbjuder vi dig många tillval så att du kan göra ditt hus personligt. Föreningen kommer att ha en lekplats mitt i området som gör det möjligt för barnfamiljer att umgås och leka med sina barn.

Nyckelinformation:

 • Boendetyp: Radhus
 • Prisspann: 2 795 000 – 3 495 000 kr
 • Antal rum: 5
 • Boarea: 110 - 128 kvm
 • Byggstart: 2023
 • Månadsavgift: fr 5 570 kr
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Antal bostäder: 24

Om området

I Melbysund har du naturen precis runt knuten. Närheten till den vackra sjön Glan öppnar upp för både båtliv och vattensport. De närbelägna skogarna och det öppna jordbrukslandskapet lämpar sig utmärkt för en aktiv fritid för hela familjen. I närheten av Melbysund finner du både Ysundamarkens- och Lövfallets naturreservat. Melbysund ligger 3 minuter bilväg från det populära och barnfamiljsrika området Svärtinge Skogsbacke. En nybyggd cykelbana förbinder Melbysund med området, vilket gör det enkelt för äldre barn att ta sig till skola och träning i Svärtinge. Finspångs golfklubb, med sina tre niohålsslingor i vacker och varierande miljö, ligger 5 minuter bort med bil. I Finspång finns dessutom badhuset Medley Arena Grosvad med ett flertal olika bassänger, vattenrutschkanor samt spaavdelning och gym.

Finspångs kommun låter hälsa att barnen i Melbysund kommer att gå i skola i Svärtinge Skogsbacke, där det finns skola för årskurser från förskoleklass upp till årskurs sex. Med de utmärkta bussförbindelserna tar man sig med lätthet till skolor i såväl Finspång som Norrköping.

Från Melbysund tar man sig enkelt och snabbt med buss eller bil till både Norrköping och Finspång. Från den närbelägna busshållplatsen på Melby tar man sig till Norrköping på 20 minuter och till Finspång på under 15 minuter.

I närbelägna Svärtinge finns matbutik och en fantastisk handelsträdgård med både festlokal och restaurang. Under sommarhalvåret serverar Restaurangen Villa Flora utsökt brunch varje dag och sopplunch på vardagar. Utöver det finns även pizzeria och café i Svärtinge. Köpcentret Ingelsta shopping nås snabbt med bil, och här hittas allt man kan tänkas behöva i form av shopping och service.

Avstånd

 • Badplats 1 min
 • Svärtinge Skogsbacke 4 min
 • Viberga köpcentrum 7 min
 • Finspång centrum 10 min
 • Ingelsta shopping 12 min
 • Norrköping resecentrum 15 min
 • Linköping resecentrum 40 min

Karta

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Välkommen med din intresseanmälan!

Genom att skicka formuläret godkänner du vår integritetspolicy.

Att köpa nyproduktion

Att köpa ett nytt hem är alltid ett stort och spännande beslut. När du väljer att köpa en nyproducerad bostad kan du dessutom se fram emot att flytta till något helt nytt.

Köpprocessen

Det kan uppstå frågor och funderingar när man börjar titta på en ny bostad. Läs mer om hur processen går till.

Ägandeformer

Ägandeformen kan se olika ut när du köper en nyproducerad lägenhet eller nyproducerat hus. Läs mer om de olika ägandeformerna.