Till salu

Brf Livsnjutaren

I Kristinehamns skärgård, knappt tre kilometer från Kristinehamns centrum, ligger nya bostadsområdet Norra Sörkastet. Här bor du vackert i en lugn och barnvänlig miljö med Vänern som granne.

Läs mer »
Till salu

Brf Fyrby Äng

Endast ett radhus kvar.

Några kilometer från centrala Norrköping ligger Fyrby. Här bor du vackert i ett trivsamt lugnt läge med Fyrbyskogen som granne och samtidigt cykelavstånd in till stan.

Läs mer »
Till salu

Brf Sjösidan

Här uppförs nydesignade bostadsrätts-
radhus i två storlekar exklusivt för området. Boyta 110 kvm samt 128 kvm finns att välja. Här njuter ni av solnedgången både som familj, senior eller par.

Läs mer »
Till salu

Brf Stenbro

Brf Stenbro – Ett fint och centralt läge i Nyköping intill naturreservat för avkopplande promenader eller härliga löprundor i skog och mark. Här kommer det nu att byggas 16 stycken mycket trevliga bostadsrättsradhus i 2-plan

Läs mer »
Säljstartad
Presterud, Kristinehamns kommun
I Kristinehamns skärgård, knappt tre kilometer från Kristinehamns centrum, ligger nya bostadsområdet Norra Sörkastet. Här bor du vackert i en lugn och barnvänlig miljö med Vänern som granne.
Vikingstad, Linköpings kommun
Endast ett radhus kvar. Tänk dig en länga med danska stadshus med en sågtandad fasad mot gatan. Lägg till en inbjudande omgivning med mycket grönska och inspirerande utomhusmiljöer. Resultatet blir ett svårslaget boende som skänker den där livskvaliteten som vi alla längtar efter.
BARA 1 KVAR!
Fyrby, Norrköpings kommun
Endast ett radhus kvar. Några kilometer från centrala Norrköping ligger Fyrby. Här bor du vackert i ett trivsamt lugnt läge med Fyrbyskogen som granne och samtidigt cykelavstånd in till stan.
Melbysund, Finspångs kommun
Här uppförs nydesignade bostadsrätts- radhus i två storlekar exklusivt för området. Boyta 110 kvm samt 128 kvm finns att välja. Här njuter ni av solnedgången både som familj, senior eller par.
FÅTAL KVAR!
Stenbro, Nyköpings kommun
Brf Stenbro - Ett fint och centralt läge i Nyköping intill naturreservat för avkopplande promenader eller härliga löprundor i skog och mark. Här kommer det nu att byggas 16 stycken mycket trevliga bostadsrättsradhus i 2-plan om 128 kvm.
Elinegård, Malmö kommun
Längs med kanten av kalkbrottet, öster om Limhamn växer den nya stadsdelen Elinegård fram. Här bor du med bästa läget nära till Malmö, naturen och ett stenkast ifrån Köpenhamn.
Vikhem, Staffanstorps kommun
Vikhems Torg omfattar 12 friköpta radhus. Radhusen genomfördes i samarbete med LB Hus som delar projektets visioner och har lång erfarenhet av att bygga hållbara bo- städer med nöjda kunder.
Västra Tye, Hammarö kommun
I slutet av 2023 kommer vi att släppa 19 tomter i Västra Tye på Hammarö till försäljning.
Strömsfors, Norrköpings kommun
Vill du bo lantligt vid skog och badsjö endast 7 minuter från Ingelsta handelsområde i Norrköping? Strömsfors ligger vackert med allt naturen har att erbjuda, men ändå när allt man kan behöva för ett bekvämt vardagsliv.
Hammarhöjden, Kristianstad kommun
I Hammar bor du i ett lugnt område samtidigt som du har nära till allt. Med närhet till Kristianstad city, C4-shopping och bra bussförbindelser kan inte läget vara bättre.

Har du frågor kring våra projekt?

Välkommen att kontakta oss med dina funderingar så hjälper vi dig.

Genom att skicka formuläret godkänner du vår integritetspolicy.

Vi håller semesterstängt v. 28-31 - glad sommar!