Svensk Husproduktion bildar ny småhusjätte

Svensk Husproduktion AB har den 18 december 2020 förvärvat Trivselhus AB från Södra.

Genom affären skapar vi Sveriges näst största småhuskoncern, med tre starka varumärken; Trivselhus, Movehome och LB-Hus.

Med en gemensam omsättning på 1,5 miljarder, 350 medarbetare och två av Sveriges modernaste husfabriker ser vi fram emot en mycket positiv framtid.

Övertagandet beräknas ske den 1 mars 2021.

Läs mer om förvärvet

Läs mer om Svensk Husproduktion

Läs mer om Trivselhus

Rekordstor orderingång! Försäljningen under december överträffar alla tidigare månader

Svensk Husproduktion, med fabrik och huvudkontor i skånska Bromölla, ökade sin försäljning under 2020 med mer än 20 %, jämfört med 2019. Totalt uppgick försäljningsvärdet till närmare 900 mkr, och enbart under december tecknades avtal för närmare 200 mkr. När Coronapandemin slog till i våras befarade vi en kraftig nedg...

Senaste Nytt

Är du nyfiken på vad som händer på Svensk Husproduktion? Här hittar du bolagsrelaterade nyheter och information, men du kan också följa oss på Linkedin. Om du är nyfiken på vårt varumärke, LB-Hus, kan du även följa den fantastiska resan på Facebook, Instagram och Youtube.

Försäljningsrekord under verksamhetsåret 19/20 för Svensk Husproduktion

Småhustillverkaren Svensk Husproduktion AB, med varumärket LB-Hus, redovisar försäljningsrekord för verksamhetsåret 19/20. Den ökade orderingången på närmare 40 %, jämfört med föregående verksamhetsår, ger framtidstro och är resultat av den utbyggda säljkår inom styckehus och de offensiva satsningar som genomförts inom...