Om oss

Vi är en av landets ledande husleverantörer. Än så länge är vi kanske mest kända för att bygga nyckelfärdiga småhus.

Vi verkar inom tre affärsområden;

STYCKEHUS
Till privatkonsument erbjuder vi nyckelfärdiga styckehus med totalentreprenad, under varumärkena LB-Hus, Nordiska Hus, Trivselhus och Movehome.

GRUPPHUS
Till privatkonsument erbjuder vi färdigpaketerade lösningar med tomt och stycke-, rad- eller parhus. Antingen på mark som vi äger, eller i samarbete med markägare.

B2B
Till professionella bostadsutvecklare erbjuder vi prefabricerade byggsatser, där vi gemensamt strävar efter långsiktiga relationer.

Årsredovisning 2019

- Med stolthet kan jag konstatera att Svensk Husproduktion har levererat ännu ett rekordår, säger Stefan Holmberg, VD på Svensk Husproduktion. Omsättning och resultat är förvisso på en lägre nivå än föregående år, men genom offensiva satsningar och målmedvetet arbete har vi under det gångna året slagit försäljningsrekord, med stor marginal.

Årsredovisning 2019

Vill du beställa ett tryckt exemplar av vår årsredovisning? Då kan du mejla en beställning till info@svenskhusproduktion.se.

En trygg samarbetspartner

Sedan 2016 har vi högsta kreditrankning (AAA) från Bisnode. Vi har också nominerats som Gasellföretag, 2017, 2018 och 2019, av Dagens Industri. Det är vi givetvis stolta över och känner att det är två starka bevis på att vi är ett tryggt företag att göra affärer med.