Om oss

Vi är en av landets ledande husleverantörer. Än så länge är vi kanske mest kända för att bygga nyckelfärdiga småhus genom varumärket LB-Hus, men vi kan betydligt mer än så.

Vi verkar inom tre affärsområden;

STYCKEHUS
Till privatkonsument erbjuder vi nyckelfärdiga styckehus med totalentreprenad, under varumärkena LB-Hus och Nordiska hus.

GRUPPHUS
Till privatkonsument erbjuder vi färdigpaketerade lösningar med tomt och stycke-, rad- eller parhus. Antingen på mark som vi äger, eller i samarbete med markägare.

B2B
Till professionella bostadsutvecklare erbjuder vi prefabricerade byggsatser, där vi gemensamt strävar efter långsiktiga relationer.

Årsredovisning 2018

- Vi är nöjda med utvecklingen och har för femte året i rad en stark organisk tillväxt inom försäljning, lönsamhet och antal medarbetare, säger Stefan Holmberg, VD för Svensk Husproduktion AB i Bromölla.

Årsredovisning 2018

Vill du beställa ett tryckt exemplar av vår årsredovisning? Då kan du mejla en beställning till info@svenskhusproduktion.se.

En trygg samarbetspartner

Sedan 2016 har vi högsta kreditrankning (AAA) från Bisnode. Vi har också nominerats som Gasellföretag, 2017 och 2018, av Dagens Industri. Det är vi givetvis stolta över och känner att det är två starka bevis på att vi är ett tryggt företag att göra affärer med.