Om oss

Vi är en av landets ledande husleverantörer. Än så länge är vi kanske mest kända för att bygga nyckelfärdiga småhus genom varumärket LB-Hus, men vi kan betydligt mer än så.

Vi verkar inom tre affärsområden;

STYCKEHUS
Till privatkonsument erbjuder vi nyckelfärdiga styckehus med totalentreprenad, under varumärkena LB-Hus och Nordiska hus.

GRUPPHUS
Till privatkonsument erbjuder vi färdigpaketerade lösningar med tomt och stycke-, rad- eller parhus. Antingen på mark som vi äger, eller i samarbete med markägare.

B2B
Till professionella bostadsutvecklare erbjuder vi prefabricerade byggsatser, där vi gemensamt strävar efter långsiktiga relationer.

Årsredovisning 2018

- Vi är nöjda med utvecklingen och har för femte året i rad en stark organisk tillväxt inom försäljning, lönsamhet och antal medarbetare, säger Stefan Holmberg, VD för Svensk Husproduktion AB i Bromölla.

Årsredovisning 2018

Vill du beställa ett tryckt exemplar av vår årsredovisning? Då kan du mejla en beställning till info@svenskhusproduktion.se.

En stark gasell

Sedan 2016 har vi högsta kreditranking (AAA) från Bisnode och 2017 utsågs vi till ett av landets Gasellföretag av Dagens Industri. Det är vi verkligt stolta över!