Konstruktör till Svensk Husproduktion

Är du resultatorienterad och strukturerad? Har du kundfokus? Är du dessutom en lagspelare kan du vara den vi söker.

Ansvarsområden

Som konstruktör ansvarar du för framtagning av ritningsunderlag i rätt tid och i rätt kvalitet för såväl styckebyggda villor som grupphus. Du tar fram tekniska handlingar till kommuner, byggplatser och entreprenörer samt tillverkningsunderlag till fabriken. Som konstruktör har du flera interna kontakter och du bidrar till utveckling av nya arbetssätt, införande av ny CAD-lösning liksom vid framtagning av nya produkter. Du ingår i en grupp med för närvarande åtta konstruktörer och du rapporterar till vår Teknikchef. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering på vårt huvudkontor i Bromölla.

Erfarenhet

Vi söker dig som har högskoleexamen med bygginriktning. Erfarenhet av konstruktionsarbete inom bygg, arbete med bostadsutveckling/-produktion samt erfarenhet från prefabricering av småhus är meriterande. Du har mycket god datorvana och goda kunskaper inom gällande byggnormer avseende bostäder och CAD. Kunskaper inom statik, byggnadsfysik och energiberäkningar är meriterande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Som person är du resultatorienterad och strukturerad. Du tycker att det är viktigt att nå uppsatta mål i rätt tid. Du har kundfokus och är en serviceinriktad och flexibel lagspelare.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i ett ungt bolag med lång erfarenhet. Som medarbetare hos oss blir du en del av ett växande företag och ingår i ett vinnande lag som präglas av samarbete, framåtanda och långsiktighet. Varmt välkommen till Svensk Husproduktion!

Frågor och ansökan

Har du frågor kring tjänsten, kontakta Henrik Nilsson, Teknisk Chef på tel. 072-53 61 16 eller via e-post henrik.nilsson@svenskhusproduktion.se. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Cecilia Niklasson, HR-chef på tel. 070-302 78 56 eller via e-post cecilia.niklasson@svenskhusproduktion.se.

Mejla CV och personligt brev till ansokan@svenskhusproduktion.se senast den 23 augusti 2020. Ange ”Konstruktör” i ämnesraden. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då vi tillämpar löpande urval.

 

Svensk Husproduktion AB med huvudkontor i skånska Bromölla grundades 2012. Sedan dess har bolaget vuxit av egen kraft till en av landets ledande husleverantörer, och sysselsätter idag cirka 130 medarbetare. Än så länge är vi kanske mest kända för att bygga nyckelfärdiga småhus genom varumärket LB-Hus, men vi kan betydligt mer än så. Vi verkar inom tre affärsområden: Styckehus, Grupphus och B2B. Under såväl 2019, 2018 som 2017 utsågs vi till Gasellföretag av Dagens Industri och sedan 2016 har vi högsta kreditrankning från Bisnode, AAA. Med fokus på kundnöjdhet, en tydlig marknadsstrategi och en värdegrund som präglas av samarbete, framåtanda och långsiktighet fortsätter vi nu att vidareutveckla verksamheten. Läs mer om oss på svenskhusproduktion.se och lbhus.se